Verkkokauppa
English website

Flex Boots™ - tietosuojaseloste

FLEX HOOF BOOTS OY – TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Flex Hoof Boots Oy
Y-tunnus: FI33211955
Osoite:
Konepajankatu 14
11710 Riihimäki
Suomi

(“Flex Hoof Boots Oy”, “me”, “me” tai “meidän”)

Flex Hoof Boots Oy toimii rekisterinpitäjänä niiden henkilötietojen osalta, joita verkkosivustomme vierailijat ja verkkokaupan käyttäjät, kuten sinä, jakavat kanssamme tai joita keräämme automaattisesti, kun käytät verkkosivustoamme tai verkkokauppaamme (jäljempänä yhdessä “Palvelut”). Rekisterinpitäjänä kannamme lopullista vastuuta meille antamiesi henkilötietojen käsittelystä. Yksityisyydessä on kyse luottamuksesta, ja yksityisyytesi ja henkilötietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Siksi keräämme henkilötietojasi vain siinä määrin kuin tarvitsemme niitä tarjotaksemme sinulle ensiluokkaisen asiakaskokemuksen Palveluissamme.

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan keinot ja tarkoitukset henkilötietojesi käsittelyyn, kun käytät palveluitamme, ja se koskee palveluidemme käytön kautta saatujen henkilötietojen käsittelyä. Huomaa, että Palvelumme voivat sisältää linkkejä kolmannen osapuolen palveluntarjoajien sisältöön. Tällaiset linkit muiden palveluntarjoajien sisältöön eivät muodosta yhteyttämme tai valvontaamme tällaisiin kolmansiin osapuoliin, ja siten sovellettavan lainsäädännön sallimissa rajoissa emme ole vastuussa tällaisesta sisällöstä, niiden tietosuojan tasosta tai tällaisten henkilöiden toimista. kolmannet osapuolet.


YHTEYDET HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVISSÄ ASIOISSA

Flex Hoof Boots Oy
Konepajankatu 14
11710 Riihimäki, Suomi
sales(at)flexhoofboots.com 


MIKSI KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI

Käsittelemme henkilötietoja vain siinä määrin kuin se on tarpeen pyytämiesi Palvelujen tarjoamiseksi. Käsittelemme henkilötietojasi ensisijaisesti tarjotaksemme sinulle mahdollisuuden käyttää Palveluitamme, toimittaa tilauksesi ja suorittaaksemme mahdolliset myöhemmät takuutoimenpiteet. Käsittelemme myös henkilötietojasi lähettääksemme sinulle päivityksiä tilauksestasi ja kyselylomakkeita mitataksemme tyytyväisyyttäsi Palveluihimme.

Edellä mainitun lisäksi käsittelemme henkilötietojasi keskinäisen sopimussuhteen hallinnointia, analysointia ja kehittämistä varten, esimerkiksi tarjotaksemme sinulle asiakaspalvelua ja hoitaaksemme asiakasviestintää. Käsittelemme henkilötietojasi myös näyttääksemme sinulle Palveluissamme sinulle tärkeimmän sisällön, kehittääksemme palveluitamme sekä ehkäistäksemme ja havaitaksemme mahdollisia väärinkäytöksiä. Voimme myös käsitellä henkilötietojasi ilmoittaaksemme sinulle uusista ja kiinnostavista tuotteista, erikoistarjouksista ja päivityksistä Palveluihimme sovellettavan lainsäädännön rajoissa tai suostumuksesi perusteella.

Henkilötietojesi käsittelyn oikeutettu peruste on joko meidän välillämme tehdyn sopimuksen noudattaminen, meitä koskevien lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen, oikeutettu etumme tai suostumuksesi alla kuvatulla tavalla.

Sopimus- ja lakisääteiset velvoitteet: Henkilötietojesi käsittely tietyssä laajuudessa on välttämätöntä, jotta voimme täyttää kanssasi tekemämme sopimuksen. Esimerkiksi kun teet tilauksen verkkokaupassamme, meidän on käsiteltävä henkilötietojasi, jotta voimme suorittaa sopimusvelvoitteemme ja toimittaa tilauksesi. Tilauksesi luo myös meille tiettyjä lakisääteisiä velvoitteita, jotka liittyvät mm. tuoteturvallisuus, tuotteidemme laatu ja palautukset.

 Oikeutettu etumme: Käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun etumme perusteella, erityisesti tarjotaksemme sinulle ensiluokkaista asiakaskokemusta Palveluissamme ja tarjotaksemme sinulle olennaisinta verkko- ja uutiskirjesisältöä sekä hallinnollisiin tarkoituksiin sekä mahdollisten rikkomusten ehkäisyyn ja ratkaisemiseen. 

Suostumus: Suostumuksesi perusteella voimme käsitellä henkilötietojasi lähettääksemme sinulle sähköistä suoramarkkinointia. 

Henkilötietojesi toimittaminen tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla on osittain sopimusvelvoite. Esimerkiksi, kun teet tilauksia verkkokaupassamme, sinun on annettava meille tietyt henkilötiedot tässä tietosuojakäytännössä määriteltyjä käsittelytarkoituksia varten. Henkilötietojen toimittamatta jättäminen voi estää meitä suorittamasta sopimusvelvoitteitamme, mikä voi johtaa siihen, että et voi käyttää verkkokauppaamme.

 

TIEDOT JOITA KÄSITTELEMME

Kun luot käyttäjätilin käyttääksesi palveluitamme, sinua pyydetään antamaan tiettyjä henkilötietoja, mukaan lukien seuraavat: nimi, yhteystiedot, syntymäaika, puhelinnumero, salasana sekä laskutus- ja toimitustiedot, kuten laskutus ja toimitusosoite. Voit myös vapaaehtoisesti antaa meille tietoja kiinnostuksen kohteistasi sekä suostumuksesi suoramarkkinointiin. Käyttäjätilisi tietoja päivitetään jatkuvasti (esimerkiksi ostohistoriasi perusteella).

 Kun teet tilauksia verkkokaupassamme, voimme käsitellä tiettyjä sinuun liittyviä henkilötietoja, kuten: käyttäjätilisi tiedot (tai nimesi, toimitus- ja laskutusosoitteet ja puhelinnumerosi), tuotteiden tyyppi ja määrä, ostohinta, tilauspäivämäärä, tilauksesi tila, maksutapa ja maksuun liittyvät yksityiskohdat, tuotteiden palautukset ja asiakaspalvelupyynnöt.

 Keräämme myös metatietoja Palvelujemme käytöstä, kuten viittaussivu, käyttöaika, siirrettyjen tietojen määrä, IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja käyttöliittymä, verkkoselaimesi tyyppi, versio ja kieli. Jos käyt Palveluissamme luomatta käyttäjätiliä tai tekemättä tilauksia, käsittelemme vain edellä mainittuja metatietoja.

 

HENKILÖTIETOJEN SIIRTO TAI ILMOITTAMINEN

  1. Miksi siirrämme tai paljastamme henkilötietojasi

Saatamme siirtää tai luovuttaa henkilötietojasi ulkoisille palveluntarjoajille seuraavasti.

Saatamme luovuttaa henkilötietoja kumppaneillemme lain sallimissa rajoissa, esim. toimituksia, laskutusta tai markkinointia varten. Esimerkiksi tilaustesi toteuttamiseen käytämme kumppaneidemme palveluita (kuten pankkien tai luottokorttiyhtiöiden tarjoamia maksupalveluita tai kuljetusyritysten tarjoamia lähetys- ja toimituspalveluita). Annamme näille kumppaneille vain ne tiedot, joita he tarvitsevat sovittujen palvelujen toimittamiseen.

Lisäksi voimme paljastaa henkilötietojasi ilman erillistä ilmoitusta vain, jos laki velvoittaa meitä tekemään niin tai jos uskomme vilpittömästi, että tällainen toimenpide on tarpeen lain määräysten tai Flex Hoof Boots Oy toimitetun oikeusprosessin noudattamiseksi. Boots Oy; suojella ja puolustaa Flex Hoof Boots Oy:n oikeuksia tai omaisuutta; tai toimia kiireellisissä olosuhteissa yleisön turvallisuuden suojelemiseksi.

Mikäli myymme yrityksemme tai osan siitä tai järjestämme muutoin liiketoimintaamme uudelleen, rekisterinpitäjänä käsittelemiämme henkilötietoja voidaan luovuttaa ostajille ja heidän neuvonantajilleen sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

  1. Kansainväliset henkilötietojen siirrot

Käytämme kumppaneita henkilötietojen käsittelyä vaativassa liiketoiminnassa, ja tässä yhteydessä me tai yhteistyökumppanimme voimme sovellettavan lainsäädännön mukaisesti käsitellä henkilötietoja kaikkialla maailmassa ja siten siirtää henkilötietoja myös EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle. Mitä tulee henkilötietojen siirtoihin maihin, joissa paikallinen tietosuojalainsäädäntö ei takaa riittävää tietosuojan tasoa, siirrot perustuvat asianmukaisiin takeisiin, kuten Euroopan komission tai toimivaltaisen valvontaviranomaisen hyväksymiin vakiosopimuslausekkeisiin.

Saat lisätietoja käyttämistämme asianmukaisista suojatoimista lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen sales(at)flexhoofboots.com.

 

MITEN SUOJAAMME HENKILÖTIEDOT?

Olemme ryhtyneet asianmukaisiin teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin henkilötietojesi turvallisuuden suojelemiseksi ja varmistaaksemme, että valintojasi niiden aiottuun käyttöön kunnioitetaan. Suojaamme tietosi katoamiselta, väärinkäytöltä, luvattomalta käytöltä tai paljastamiselta, muuttamiselta tai tuhoutumiselta asianmukaisilla teknisillä toimenpiteillä, kuten palomuurilla.

Emme jaa henkilötietojasi Flex Hoof Boots Oy:n, sen tytäryhtiöiden tai muiden kumppaneiden ulkopuolelle, paitsi tässä tietosuojakäytännössä selitetyissä olosuhteissa ja tarkoituksiin, tai ellei pakottava sovellettava laki toisin edellytä. Flex Hoof Boots Oy:ssä, sen tytäryhtiöissä ja muissa kumppaneissa henkilötietoja säilytetään salasanaohjatuilla palvelimilla, joihin on rajoitettu pääsy vain henkilöille, joiden työ edellyttää henkilötietojen käsittelyä.

 

KUINKA KAUAN SÄILYTTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

Kerättyjen henkilötietojen säilytysaika riippuu oikeusperustasta ja käsittelytarkoituksesta, jota varten tiedot on kerätty. Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin ne ovat tarpeen tietosuojaselosteessa määriteltyjen käsittelytarkoitusten toteuttamiseksi, kuten sopimusvelvoitteidemme (esim. palautus- ja rajoitetut takuuajat) täyttämiseksi tai muun asiakaspalvelun toteuttamiseksi. Kun emme enää tarvitse kerättyjä henkilötietoja, tiedot tuhotaan turvallisesti tai anonymisoidaan peruuttamattomasti.

Jos henkilötietoja käsitellään sovellettavaan lakiin perustuvan velvoitteen perusteella, säilytysaikaa voidaan soveltaa myös nimenomaisesti lakisääteisesti.

Saatamme myös säilyttää tiettyjä henkilötietoja alkuperäisen käsittelytarkoituksen päättymisen jälkeen, jos tällainen henkilötietojen säilyttäminen on tarpeen muiden sovellettavien lakien noudattamiseksi tai jos tarvitsemme henkilötietoja oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

 

MITÄ OIKEUDET SINULLA ON?

“Rekisteröity” tarkoittaa luonnollisia henkilöitä, joiden henkilötietoja käsittelemme, eli Palvelujemme käyttäjiä. 

Rekisteröidyillä on oikeus saada pääsy Flex Hoof Boots Oy:n rekisterinpitäjänä käsittelemiin tietoihin ja saada itseään koskevat virheelliset henkilötiedot oikaistua. Jos haluat käyttää pääsy- tai oikaisuoikeuttasi, toimi seuraavasti.

Tietosuoja- tai oikaisupyyntösi tulee olla kirjallisesti tai sähköisessä muodossa ja se on allekirjoitettava ja osoitettava tässä tietosuojaselosteessa mainitulle yhteyshenkilölle. Pyynnön tulee sisältää pyydettyjen tietojen löytämiseen tarvittavat perustiedot. Pyynnön vastaanottamisen ja käsittelyn jälkeen lähetämme sinulle kopion henkilötiedoista postitse tai sähköisesti. Varaamme oikeuden olla täyttämättä pyyntöäsi, jos pyyntö on ilmeisen perusteeton tai kiusallinen. Jos pyydät useita kopioita tai haluat lähettää useamman kuin yhden pyynnön vuodessa, voimme veloittaa sinulta kohtuullisen hallinnollisiin kuluihin perustuvan maksun pyyntösi toteuttamisesta.

Sinulla, rekisteröidyllä, on myös oikeus milloin tahansa pyytää meitä poistamaan sinua koskevat ja käsittelemämme henkilötiedot, ja olemme velvollisia poistamaan tiedot, jos tietojen käsittelylle ei enää ole laillista perustetta. Huomaa, että tiettyjä käsittelemiämme tietoja koskevat lakisääteiset säilytysvaatimukset, ja poistopyynnöstä huolimatta emme voi poistaa tällaisia tietoja ennen lakisääteisen säilytysajan päättymistä.

Sinulla, rekisteröidyllä, on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos tietoja on käsitelty oikeutetun etujemme perusteella, ja olemme velvollisia lopettamaan tällaisten henkilötietojen käsittelyn, ellemme pysty osoittamaan pakottavia oikeutettuja perusteita jatkokäsittelylle tällaisten henkilötietojen käsittelystä.

Lisäksi sinulla rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle henkilötietojen käsittelystämme.

 

TIIVISTETTYNÄ

Pidätämme oikeuden päivittää ja muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä. Ellei pakottavassa sovellettavassa lainsäädännössä toisin säädetä, emme voi lähettää tämän tietosuojaselosteen muutoksia henkilökohtaisesti rekisteröidyille, ja siksi kehotamme sinua tarkistamaan tämän tietosuojaselosteen ajoittain mahdollisten muutosten varalta.

Jos jostain syystä uskot, että emme ole noudattaneet edellä mainittua, ilmoita siitä meille sähköpostitse osoitteeseen sales(at)flexhoofboots.com, niin teemme parhaamme selvittääksemme ja korjataksemme ongelman viipymättä.

 

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ FLEX HOOF BOOTS OY:N WEB-SIVULLA

MITÄ EVÄSTEET OVAT

Helpottaaksemme verkkosivustojemme http://www.flexhoofboots.com ja http://www.flexhoofbootshop.com (“verkkosivusto”) käyttöä, käytämme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita (“evästeitä”). Evästeet ovat pieniä tietoyksiköitä, jotka selaimesi tallentaa tietokoneesi tai muun päätelaitteen kiintolevylle ja jotka sisältävät tunnisteen (kuten satunnaisesti luodun numerosarjan), joiden avulla voimme kerätä tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoamme ja “muistaa” toimintasi tai mieltymyksesi tulevaisuudessa. Evästeet eivät vahingoita tietokonettasi tai muuta päätelaitetta eivätkä sisällä viruksia tai muita haittaohjelmia. 

Evästeet ovat nimenomaan niitä luoneelle palvelimelle, eivätkä muut palvelimet voi käyttää niitä, mikä tarkoittaa, että evästeitä ei voida käyttää verkkotoimintojesi seuraamiseen. Vaikka evästeet tunnistavat käyttäjän päätelaitteen, emme voi tunnistaa verkkosivustomme käyttäjiä henkilökohtaisesti evästeiden avulla ilman tiettyjen lisätietojen käyttöä.

Kuten alla tarkemmin määritetään, jotkut käyttämistämme evästeistä ovat välttämättömiä verkkosivustomme tai verkkokauppamme moitteettoman toiminnan kannalta, jotkut ovat välttämättömiä verkkosivuston suorituskyvyn tai käyttökokemuksen parantamiseksi, ja joitain käytetään kohdennettuun markkinointiin, joka on räätälöity sinulle verkossa.

Me tai kolmannen osapuolen palveluntarjoaja, kuten Google, voimme asettaa verkkosivustomme evästeet päätelaitteellesi.

 

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME EVÄSTEIDEN KAUTTA?

Me ja kolmannet osapuolet keräämme evästeiden avulla erityisesti seuraavia tietoja:

IP-osoite
Vierailun aika
Viittaussivu
Katsotut sivut
Käyttäjän selaimen tyyppi (kuten Internet Explorer, Firefox)
Käyttäjän maantieteellinen sijainti


MIKSI KÄYTÄMME EVÄSTEITÄ?

Käytämme evästeitä ja sallimme kolmansien osapuolten käyttää evästeitä ymmärtääksemme paremmin verkkosivustomme käyttöä ja mahdollistaaksemme paremman navigoinnin. Evästeet auttavat meitä määrittämään esimerkiksi, oletko jo katsonut jotakin verkkosivustollamme olevaa sivua. Evästeet voivat myös kertoa meille, oletko vieraillut verkkosivustollamme aiemmin vai oletko uusi vierailija, kuten alla on tarkemmin määritelty:

Välttämättömät evästeet: Tarvittavat evästeet ovat tarpeen verkkosivustomme toiminnan kannalta ja sinun kanssasi voimassa olevien ehtojen mukaisesti. Niihin kuuluvat esimerkiksi evästeet, joiden avulla voit kirjautua verkkosivustomme suojatuille alueille tai käyttää ostoskoria.

Toiminnalliset evästeet: Käytämme toiminnallisia evästeitä tunnistaaksemme sinut, kun palaat verkkosivustollemme. Tämä antaa meille mahdollisuuden valintojesi ja mieltymystesi mukaan räätälöidä verkkosivustomme sisältöä sinulle, tervehtiä sinua nimellä ja muistaa valintasi (esimerkiksi kielen tai alueen valintasi).

Analyyttiset/suorituskykyiset evästeet: Näiden evästeiden avulla voimme tunnistaa ja laskea kävijöiden määrän ja nähdä, kuinka vierailijat liikkuvat sivustollamme käyttäessään sitä. Tämä auttaa meitä laillisissa tarkoituksissamme parantamaan verkkosivustomme toimintaa, esimerkiksi varmistamalla, että käyttäjät löytävät etsimänsä helposti.

Analyyttiset/suorituskykyevästeet asettavat päätelaitteellesi kolmannet osapuolet, jotka keräävät evästeitä esimerkiksi seuraavien tietojen keräämiseen: vierailijoiden määrä verkkosivustollamme, miten ja mistä kävijät tulivat verkkosivustolle, mitä sisältöä he katselivat ja kuinka kauan vierailu kesti. Käytämme näistä tiedoista koottuja tilastoja parantaaksemme verkkosivustomme toimivuutta ja sisältöä.

Kohdistusevästeet: Nämä evästeet tallentavat vierailusi verkkosivustollamme, katsomasi sivut ja sisällön sekä linkit, joita olet seurannut. Käytämme näitä tietoja valintojesi ja mieltymystesi mukaisesti tehdäksemme verkkosivustostamme ja sillä näytettävästä mainonnasta osuvampia kiinnostuksesi kohteisiisi. Voimme myös jakaa nämä tiedot kolmansien osapuolten kanssa tätä tarkoitusta varten.

Kohdistusevästeet asettavat päätelaitteellesi kolmannet osapuolet, jotka keräävät näiden evästeiden avulla tietoja, esimerkiksi tietoja katsomastasi sisällöstä. Näiden tietojen perusteella nämä kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat luoda vierailijoille kohderyhmiä, joille he tai heidän kumppaninsa voivat tarkastella sellaista tuotteidemme markkinointia, joka todennäköisesti kiinnostaa sinua. Kohdistamalla mainontaa pyrimme tarjoamaan sinulle sellaista markkinointia, joka on mielekästä ja oikea-aikaista.


EVÄSTEIDEN KÄYTÖSTÄ POISTAMINEN

Jos olet antanut suostumuksesi kolmannen osapuolen evästeiden sijoittamiseen laitteellesi ja haluat peruuttaa suostumuksesi, voit estää niiden käytön. 

Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta jos et halua vastaanottaa evästeitä, määritä Internet-selaimesi poistamaan kaikki evästeet tietokoneesi kiintolevyltä, estämään kaikki evästeet tai vastaanottamaan varoituksen ennen evästeen tallentamista. 

Katso selaimesi käyttöoppaasta, kuinka voit hallita evästeitä säätämällä selaimesi asetuksia.

Huomaa, että kaikkien evästeiden käytön estäminen voi vaikuttaa verkkosivustomme toimintaan, ja siksi jotkin verkkosivustomme toiminnot eivät välttämättä ole käytettävissäsi, kun olet poistanut evästeet käytöstä. Jos poistat vain kolmannen osapuolen evästeet käytöstä, voit silti käyttää verkkosivustoamme, kuten tehdä ostoksia verkkosivustollamme. Jos poistat kaikki evästeet käytöstä, et voi suorittaa ostoa verkkosivustollamme.

 

TIIVISTETTYNÄ

Pidätämme oikeuden päivittää ja muuttaa tätä evästekäytäntöä. Ellei pakottavassa sovellettavassa lainsäädännössä toisin säädetä, emme voi ilmoittaa verkkosivustomme käyttäjille henkilökohtaisesti tällaisista muutoksista ja siksi kehotamme sinua tarkistamaan ajoittain tästä käytännöstä mahdollisten muutosten varalta. Voit kertoa, milloin tietosuojailmoitukseen on tehty muutoksia, tämän sivun yläosassa olevasta “Viimeksi päivitetty” -tekstistä. Jos jostain syystä uskot, että emme ole noudattaneet tässä evästekäytännössä mainittuja ohjeita, ilmoita siitä meille sähköpostitse osoitteeseen sales(at)flexhoofboots.com, niin teemme parhaamme selvittääksemme ja korjataksemme ongelman viipymättä.

Scroll to Top